HALVPART PÅ EN KLUBHEST?

Med en halvpart på en klubhest kan du ride lidt mere end din ene undervisningstime i ugen. Har du halvpart på en klubhest må du ride den i weekenderne og på helligdage. Har du halvpart er du pgså sikret at ride på din halvpartshest til alle dine undervisningstimer.
Se under Kontakt hvem der er halvpartsansvarlig hvis du er intersseret.

Lady

Race: Blanding af fjordhest og islænder
Højde: 135 cm kat 2 pony
Født: 12/6 1990
Lady er en lånehest men har fungeret som rideskolehest i mange år. Hun er stabil og sød og alle elsker Lady. Hun er ikke en dressur stjerne men tilgengæld er hun god til nybegynderne.
ID: 208333199031979

Mister

Race: Tinker blanding
Højde: kat 2 pony
Født: 2000
Mister er stille og rolig og forhaster bestemt ikke tingene. Han kan være doven men også rigtig nem at ride på. Og så er han charmerende med den lange man og pandelok. Mister har været med til at vinde en anden plads ved regionsmesterskabet for hold i dressur i 2014 og kan sagtens gå LB dressur.
ID: 208333200008942

Filur

Race: Blanding af New Forrest og Shetlandspony
Højde: 123 cm kat 3 pony
Født: 1997
Filur er en skøn lille pony der er frisk at ride på. Han elsker at spring og være med på tur. Filur har med tidligere ejer redet en del springstævner.
ID: 208333199710856

Alanya

Race: Dansk Sportspony
Højde: 146 cm kat 1 pony
Født: 14/4 2005
Alanya er klubbens nyeste. Hun har fået flere fine føl før hun kom til os så hun har ikke haft en lang ridekarriere endnu. Hun er sød og nem at ride.
ID: 208333SP0505154

Diva/Julie

Race: Oldenborger
Højde: 155 cm
Alder: ca 8 år
Diva hedder Diva i passet men er altid blevet kaldt Julie. Hun er lige nu på prøve med henblik på køb.

Freddie

Race: Fjordhest
Højde: ??? cm
Født: ?
Freddie er lånehest fra Hjerl Hede hvor han går for bagervognen om sommeren. Han har før været ridehest og blevet brugt til handicapridning.
Han er super sød og pjusket - uddannelsesmæssigt er han på LD-LC niveau man mangler lidt balance i galoppen endnu.

Oberst KĂžjborg

Race: Traver
Højde: 165 cm
Alder: født i 2006
Oberst er en lånehest som kom i april 2018. Han har kørt mange løb i travsporten men er nu pensioneret. Han har gået let dressur og bla startet stævne i LD og LC dressur og kan gå fint til biddet. Oberst er fantastisk på skovtur og kan også springe en lille smule.
Oberst er ikke så god til at stå stille når man skal op men hvis der står en foran er det ikke noget problem.
Da han jo har været væddeløbshest kan han løbe lidt hvis man hænger for meget på tøjlen.

Halvparter

Filur: Camilla

Oberst: Loa Malou

Mister: Ledig pr 1/6 - 19

Lady:  Fritaget for part.

Alanya: Under genoptræning

Freddie: Ledig

Diva/Julie: Ledig

Halvpart koster kr 250,-/måned og giver ret til hesten i undervisningen samt ridning i weekender og helligdage hvor hesten ikke bruges til klubarrangement. Man har også altid førsteret til hesten ved stævner i klubben.
Du kan se halvpartskontrakten under DOWNLOAD