Stine Skov

Stine Skov Berg uddannet eksamineret berider og er selstændig ved SB dressage.
Under sin uddannelse har Stine været i lære ved Nicolai Kowalski men har også arbejdet på Ringkøbing Rideskole, Ølgod Rideskole, hos Sanne Henningsen, Malling Landbrugsskole og hos Team LA i Bælum.
Stine underviser ikke på bestemte dage, men har somme tider en dag hvor man kan melde sig på til at modtage undervisning af hende.

Sine Sørensen

Sine er en del af Stald Hald fordi hun bor i huset lige ved sidne af. Hun kender stalden ud og ind og har været med til at hjælpe med pasning i flere omgange.
Til daglig rider hun sin hest Bellis i både dressur og spring men når der rides stævner i weekenden er det distriktsstævner i spring hvor de to viser rigtig gode resultater.
Nu har hun fået et underviser job i klubben hvor hun underviser børnehold om fredagen og hun er også klubbens spring underviser.

Katja Rasmussen

Katja Rasmussen kommer fra en rigtig heste familie hvor hendes 2 søskende også rider og en mor der har redet.
Katja er dressurrytter og har arbejdet med heste på rideskoler og i salgs stald samt undervist privat.
Katja går meget op i at det skal være sjovt at ride og man får en go tur men samtidig også lærer noget, "jeg lægger stor vægt på grund ridningen er i orden i dressuren.
Til dem som gerne vil noget med deres ridning stiller hun krav "giver lektier for" og forventer at se en udvikling.
Til dem som ska lære eller bare vil hygge sig og ha det sjovt lægges der mere vægt på de grundlæggende ting fungerer og vi har det sjovt .
Katja har selv avlet og uddannet sin nuværende dressur hest som hun rider middelsvær på og har redet en hel del undervisning ved Bjarne Nilsen.
Katja underviser i dressur om onsdagen.

Anne Kudahl Sindersen

Anne er selv dressurrytter og har haft egen pony en del år. En pony som hun nåede at ride op til PRI. Nu er det hendes egen hest Naomi, alt fritiden bliver brugt på. Købt som 4 års og har derfor masser at skulle lærer.
Anne underviser børneholdet om tirsdagen og har desuden enetimer med privatheste om tirsdagen.

Maja Mølgaard

Maja har haft sin egen pony i en del år men har de sidste år redet en lånehest som hun har redet op til LA6 på. Maja er dressurrytter men er også altid frisk på en skovtur.
Maja underviser torsdagsholdene.